Kanelsnurrer

I helgen hadde vi lyst p noe godt - da viste bloggen seg kjekk ha.

Enkelt og raskt finne igjen oppskrifta - her er en reprise:-)

Lukten av nybakte kanelsnurrer er bare helt herlig <3



Her er oppskriften min:

150 g margarin

7 dl melk

1 pk rd trrgjr eller

50 g fersk gjr

180 g (2 dl) sukker

1 kg (1,7 l) hvetemel

2 ts kardemomme

Smelt smr, ha i melk og varm opp til lunken (fersk gjr) eller litt varmere (trrgjr). Bland alt det trre i bakebollen, tilsett vsken og elt til en god deig. Kan hende du trenger litt mer mel men pass p s den ikke blir for fast!! Etterhev i en halv times tid.

Fyll lager du mens deigen hever. Ingrediensene under rrer du bare sammen.

100 g margarin

1 dl sukker

2 ts kanel

Kjevle ut deigen til et rektangel, smr p smr-, kanel- og sukkerblandingen. Rull sammen og skjr i passende skiver.

Brett enden av deigen inn under kanelsnurren - da unngr du at den ruller seg ut igjen nr den stekes.



Jeg bruker pensle med egg og str over perlesukker fr de havner inn i stekeovnen.

Stek p 250 grader midt i ovnen i 10-12 minutter.

S er det bare nyte!

2 kommentarer

Hobbystua

21.10.2014 kl.11:59

Det er ikke noe som slr en god gjrbakst og dette s godt ut:-) Liker og bake med gjr selv og smaker godt n som hsten har kommet og tid for litt mere innekos:-)

Hekleri og Ra

21.10.2014 kl.20:03

Ojojoj ... dette s bare helt utrolig nydelig ut! N fikk jeg skikkelig lyst p snurrer ;-)

Skriv en ny kommentar

majessysslerier

majessysslerier

45, Levanger

Nr jeg ikke er p jobb liker jeg strikke, hekle, lese, lage mat, bake og g tur i skog og mark. Dette vil bloggen bre preg av. N nr det nrmer seg jul vil bloggen preges av at jeg liker alt som hrer til av forberedelser til advent og jul. Flg meg gjerne p instagram: majessysslerier

Kategorier

Arkiv

hits