Luefabrikken!

Nå er jeg ferdig med lue nummer to av denne typen og ble fornøyd med fargene!Er godt igang med nummer tre og enda skal det bli noen flere :-) Har fått spørsmål om jeg ikke kan strikke noen flere i ulike farger, og ettersom disse luene er så kjappe å strikke så sa jeg ja.

 

#lue #strikking #håndarbeid #knitting #woollen #hat

This is woollen hat number two I knit in this pattern and yarn, and I have started on number three.... They'll be someones' Christmas presents. I hope they'll like them!

 

3 kommentarer

Hekleri og Ra

12.12.2013 kl.16:59

Disse ser veldig tøffe ut :-) Vet du evt. hvor jeg kan få kjøpt oppskriften?

majessysslerier

13.12.2013 kl.18:12

Hekleri og Ra: Jeg svarer seint på denne for stormen Ivar var innom her i går kl halv fem og tok med seg strømmen, nett- og teleforbindelsen. Jeg har nettopp fått tilbake strømmen og kontakten med omverdenen!! Oppskriften fant jeg på nett og er helt gratis. Du kan lese om det i innlegget mitt her: http://majessysslerier.blogg.no/1386501517_kari_traa_inspirert_l.html
eller søke ved hjelp av Google - "Kari Traa lua mi" hos en blogger som kaller seg Niko. Jeg er straks ferdig med lue nummer tre :-) God fredag til deg!

Hekleri og Ra

13.12.2013 kl.19:47

Tusen takk for hjelpen :-) En god fredag ønskes deg og :-)

Skriv en ny kommentar

majessysslerier

majessysslerier

45, Levanger

Når jeg ikke er på jobb liker jeg å strikke, hekle, lese, lage mat, bake og å gå tur i skog og mark. Dette vil bloggen bære preg av. Nå når det nærmer seg jul vil bloggen preges av at jeg liker alt som hører til av forberedelser til advent og jul. Følg meg gjerne på instagram: majessysslerier

Kategorier

Arkiv

hits