Hjemmelaget pizzakrydder

Jeg var tom for pizzakrydder og tenkte at nå må jeg gjøre alvor av å lage min egen blanding. I vår hadde jeg akkurat det i tankene og hadde både basilikum, oregano, merian og timian i urtehagen min. Disse ble høstet og tørket utpå senhøsten- men ikke blandet sammen til pizzakrydder. I dag er det gjort.

1 ss oregano

2 ss basilikum

1 ss merian

1 ss timian

Blandes sammen og haes i tett glass.

Raskt, enkelt og veldig billig. Det koster litt energi i form av stell og vanning av urtehagen gjennom sommeren - men det er jo bare kos <3

Man kan tilsette både paprika, hvitløk, salt og pepper i krydderblandingen - men jeg velger å smake til tomatsausen min med disse utenom.

Denne pizzaen lagde, stekte og spiste jeg nå i helga. Smakte kjempegodt, selv om jeg ikke hadde egen pizzakrydderblanding da :-)

(Før steking)

#pizza #steinovn #krydder #oppskrift

Én kommentar

Iselin Renée

27.11.2013 kl.08:50

Det så godt ut, smart å lage krydderet selv for da har man full kontroll på hva som er oppi :)

Skriv en ny kommentar

majessysslerier

majessysslerier

45, Levanger

Når jeg ikke er på jobb liker jeg å strikke, hekle, lese, lage mat, bake og å gå tur i skog og mark. Dette vil bloggen bære preg av. Nå når det nærmer seg jul vil bloggen preges av at jeg liker alt som hører til av forberedelser til advent og jul. Følg meg gjerne på instagram: majessysslerier

Kategorier

Arkiv

hits