Molly makes - et flott blad og noe nytt på pinnene.

Var innom kiosken her i helgen - og da fant jeg bladet Mollie makes. Det måtte bare få bli med meg hjem. Der kan man lese om både trendy, kule, enkle og inspirerende saker, mennesker og steder. Betalte noenogsytti kroner for det og det var vel anvendte penger synes jeg. Jeg koste meg med bladet i går og selvsagt fant jeg noe jeg har lyst til å lage. Kule pulsvarmere med ugler på, heklet pute i retrostil, sokker med prikker - men jeg tror kanskje det må vente.....Hvis ikke jeg kan strikke pulsvarmere med ugler i julegave til noen da.... Får alltid lyst til å starte på noe nytt. Du kan lese om magasinet her. Det jeg kjøpte så sånn ut på framsiden:
Lørdag startet jeg faktisk på noe nytt. Skal bli en julegave disse også - Russesokker. Mønsteret har jeg kjøpt på Husfliden i Trondheim for lenge siden - men nå er jeg altså i gang. Mønstret kan du se her. (Du må søke på russesokker når du kommer inn på siden.) Har valgt å strikke disse i Kauni EME og Finullgarn fra Rauma. Tror de blir gode å ha på bena :-) Det fine med disse er at hælen er superenkel å strikke!

 

Skal ta bedre bilder å vise fram når jeg har kommet litt lengre og jeg har bedre fotolys.

#julegaver #russesokker #mollymakes #inspirasjon #strikke

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

majessysslerier

majessysslerier

45, Levanger

Når jeg ikke er på jobb liker jeg å strikke, hekle, lese, lage mat, bake og å gå tur i skog og mark. Dette vil bloggen bære preg av. Nå når det nærmer seg jul vil bloggen preges av at jeg liker alt som hører til av forberedelser til advent og jul. Følg meg gjerne på instagram: majessysslerier

Kategorier

Arkiv

hits