Hvite heklede hjerter

I går var jeg ute på låven og lette etter noe. Og hva fant jeg - jo en hel del heklegarn. (Så det var der det var!!) I den ene posen lå det et lite nøste med hvitt heklegarn, og inni det fant jeg to hvite hjerter jeg har heklet for mange, mange år siden. Gjett om jeg ble glad - for de er akkurat slik jeg vil ha dem. Så idag har jeg heklet opp et til - og nå har jeg tre....og flere skal det bli.Jeg må gjøre noen justeringer på det neste jeg hekler - for det ble bare nesten helt likt de andre! (Det nederste på bildet heklet jeg i dag.) Når jeg er fornøyd skal jeg jaggu skrive ned oppsrkiften slik at jeg kan ta den fram senere.

Her skrev jeg om de røde heklehjertene mine tidligere - disse hvite synes jeg er finere! Ser forskjellen godt når jeg sammenligner de røde og hvite nå.

 

#hjerter #hekling #jul #håndarbeid

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

majessysslerier

majessysslerier

45, Levanger

Når jeg ikke er på jobb liker jeg å strikke, hekle, lese, lage mat, bake og å gå tur i skog og mark. Dette vil bloggen bære preg av. Nå når det nærmer seg jul vil bloggen preges av at jeg liker alt som hører til av forberedelser til advent og jul. Følg meg gjerne på instagram: majessysslerier

Kategorier

Arkiv

hits