Votter - strikket i Raumagarn

I handarbeidskurva fant et par votter som jeg begynte å strikke på for flere år siden. Eller rettere sagt - jeg fant en halv påbegynt vott!! Jeg bestemte meg for at disse skulle jeg strikke ferdig nå i helga - og det greide jeg faktisk. Klapper meg selv på skuldra :-) Flinke meg - og en ufo mindre i handarbeidskurva! De har sine feil men jeg er fornøyd. Jeg strikker litt ulikt i dag enn hva jeg gjorde da jeg startet på disse.Oppskriften er fra et hefte jeg kjøpte på Hsufliden. Raumagarn - strømper, sokker, votter, vanter, luer, pannebånd og skjerf. Prøvde å finne en link, men heftet er vel så gammelt at de ikke har det på hjemmesiden sin lenger.

#Raumagarn #strikking #votter #hjemmestrikket

Stikkord:

5 kommentarer

handarbeidsglede

06.10.2013 kl.22:06

Så fine votter!

majessysslerier

07.10.2013 kl.01:54

handarbeidsglede: Takk for det!

jannestingogtang

08.10.2013 kl.11:53

Kjempefine votter! Har selv dilla på votter om dagen. Gøy med ting som ikke tar så lang tid å lage :) Titt gjerne innom bloggen min.

Ha en fin dag!

majessysslerier

08.10.2013 kl.23:35

jannestingogtang: Jeg har alltid brukt lang tid på votter før, men det var kjekt og gikk raskt denne gangen :-) Har allerede kikket innom bloggen din - kule votter du strikker og flott med røykeslutt! Heier på deg :-)

jannestingogtang

09.10.2013 kl.10:07

majessysslerier: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

majessysslerier

majessysslerier

45, Levanger

Når jeg ikke er på jobb liker jeg å strikke, hekle, lese, lage mat, bake og å gå tur i skog og mark. Dette vil bloggen bære preg av. Nå når det nærmer seg jul vil bloggen preges av at jeg liker alt som hører til av forberedelser til advent og jul. Følg meg gjerne på instagram: majessysslerier

Kategorier

Arkiv

hits