Skappelish genserGenseren jeg har strikket til yngste datter i huset er endelig ferdig. Jeg har tatt utgangspunkt i Skappelgenseren og gratismønsteret som ligger på nett. Jeg krympet den ganske mye - for hun hadde ikke lyst på en genser som var så stor og vid. Garnet jeg har brukt er Kitten Mohair og Sisu - begge fra Sandnesgarn. Ble kjempefornøyd med fargene. Pinne nr 7. Har strikket etter mål, men størrelsen er pluss minus small. Skal jeg strikke en til en gang skal jeg gjøre ermene litt videre øverst. Med så tykke pinner går det superraskt å bli ferdig - hvis man først kommer i gang vel å merke. Jeg gleder meg til å se genseren på sin nye eier om ikke så lenge.

 

Har du spørsmål angående maskeantall, lengde eller egentlig hva som helst? Ja, da er det bare å spørre i vei :-)

Fargen er mest lik det nederste bildet. Hvilket garn og hvilke farger jeg har brukt har jeg skrevet om i dette innlegget her.

 

God helg ønskes alle :-)#strikking #kittenmohair #sisu #sandnesgarn #skappel #hjemmelaget

Stikkord:

2 kommentarer

handarbeidsglede

05.10.2013 kl.17:44

Veldig fin:)

majessysslerier

06.10.2013 kl.09:44

handarbeidsglede: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

majessysslerier

majessysslerier

45, Levanger

Når jeg ikke er på jobb liker jeg å strikke, hekle, lese, lage mat, bake og å gå tur i skog og mark. Dette vil bloggen bære preg av. Nå når det nærmer seg jul vil bloggen preges av at jeg liker alt som hører til av forberedelser til advent og jul. Følg meg gjerne på instagram: majessysslerier

Kategorier

Arkiv

hits