Verdens beste hveteboller.....

er kjempelett bake :-) Tar ikke s lang tid heller.



Oppskrift

150 g margarin eller smr

7 dl melk

1 pk rd trrgjr

180 g (2 dl) sukker

2 ts kardemomme

ca. 1 kg (1,7 l) hvetemel

Smelt margarin/smr, tilsett melk og varm til 40 grader.

Bland alt det trre, og ha i vsken.

La deigen heve en gang fr du triller ut bollene. Kan hende trenger du litt mel til utbakingen av bollene.

La de heve godt, pensle med egg ogstek de p 250 grader i 10-12 minutter midt i ovnen.

For variasjon kan du ha i rosiner eller sjokoladebiter!?

Denne deigen passer fint til bdekanelsnurrer, skolebrd eller aniskringler.

Gjrbakst er alltid en vinner!

Og varm kakao servert med pisket krem oget dryss kaneler kjempegodt!

Kakao

5 ss kakao

4-5 ss sukker

1 l melk

Ha kakao og sukker i kjelen sammen med litt melk.

Kok opp, ha i resten av melken og varm opp. Husk rre hele tiden!





Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

majessysslerier

majessysslerier

45, Levanger

Nr jeg ikke er p jobb liker jeg strikke, hekle, lese, lage mat, bake og g tur i skog og mark. Dette vil bloggen bre preg av. N nr det nrmer seg jul vil bloggen preges av at jeg liker alt som hrer til av forberedelser til advent og jul. Flg meg gjerne p instagram: majessysslerier

Kategorier

Arkiv

hits